ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv ABONMA ŠODRČEK: RDEČA KAPICA

ABONMA ŠODRČEK: RDEČA KAPICA

ABONMA ŠODRČEK vabi na drugo predstavo v tej sezoni. Tokrat nas bo obiskala RDEČA KAPICA! Videli se bomo torej v sredo, 12. 11. 2014, ob 18.00, na zabavni, interaktivni otroški predstavi RDEČA KAPICA. Predstava bo v Ljudskem domu Šentvid.KŠD Štumf
Režija: Dejan Spasić
Igra: Luka Cimprič in Anže Zevnik


Predstava RDEČA KAPICA je zasnovana kot zgodba dveh klovnov, ki ju otroci zasačijo na prizirišču en teden prezgodaj. Sicer pripravita gledališki letak, kjer se otrokom opravičujeta in jih prosita naj pridejo naslednji teden, a žal prepozno: otroci so že tu in predstava se mora začeti! Naša dva klovna (Marjan in Brane) se morata nekako znajti, pa čeprav pravljice o Rdeči kapici ne znata še čisto »na pamet«. Na razpolago imata staro knjigo pravljic, gledališko stojalo z oblekami, nekaj rekvizitov (vrv, klobuki, glasbila,..) in seveda sebe – svojo domišljijo. Po klovnskem uvodu se predstava presenetljivo zasuče v mjuzikl, ko se Rdeča kapica in volk srečata v gozdu in se nadaljuje kot lutkovna predstava, ko Marjan med igranjem Rdeče kapice, ki zaspi v gozdu, tudi sam zaspi na odru! Potem, ko se Marjan končno zbudi, jima s pomočjo mnogih preoblek in kljub različnim komičnim zapletom, uspe odigrati vse vloge; in tudi s pomočjo otrok pravljico in predstavo pripeljati do srečnega konca. 

Predstava je v sklopu otroškega abonmaja ŠODRČEK in je namenjena otrokom od 3. leta starosti naprej.
Cena vstopnice za izven je 5 € in jo lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima ali uro pred predstavo, v Ljudskem domu Šentvid! Prav tako lahko na navedenih mestih kupite abonmajsko vstopnico.

Več informacij o abonmaju in predstavah lahko najdete na naši spletni strani:
http://www.sodr-teater.com/
Ali pa nas spremljate na FACEBOOK profilu - ŠODR TEATER

Veselimo se Vašega obiska!

V primeru, da ne želite več prejemati obvestil o predstavah ŠODR Teatra, nam, prosimo, to sporočite s povratno elektronsko pošto.
--
ŠODR teater
Prušnikova 99
1210 Lj.-Šentvid
www.sodr-teater.com
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Vsebine