ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO ZA SODELOVANJE NA MARTINOVANJU V LJUBLJANI

VABILO ZA SODELOVANJE NA MARTINOVANJU V LJUBLJANI

Ljubljanska vinska pot vabi k sodelovanju predvsem folklorne skupine, vokalne skupine, pihalne orkestre, manjše pevske zbore (do 10 ljudi), tamburaše,... v okviru spremljevalnega programa Martinovanje v Ljubljani - 8. in 15. novembra bo med 10. in 17. uro zopet živahno Sv.Martinu v poklon.Podobno kot na lanskoletnih prireditvah bo program potekal v dveh delih: 1. del ob otvoritvi in uvodnem dogodajanju ter 2. del, v času med prireditvijo na določenih točkah ob določenih urah. Pot oziroma stojnice bodo postavljene na Mestnem trgu, Stritarjevi ulici in Tromostovju.

Proračun prireditve je omejen, zato plačilo honorarjev ni možno, za nastopajoče pa je vsekakor poskrbljeno za malico, garderobo, med nastopi pa se lahko sprehodijo med stojnicami in pokušajo izbrane dobrote. Ponavadi ima posamezna skupina do 4 nastope po približno 10 minut.

Če koga tovrstno sodelovanje zanima, lahko kontaktirate go. Petro Lukavečki  na tel. 041 826 656  ali e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . V primeru prijavljenega večjega števila skupin bodo organizatorji obvestili, za katere so se odločili. Rok za prijavo je petek 10. oktober 2014. 

Vsebine