ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VELIKI KONCERT ORKESTRA MANDOLINA LJUBLJANA

VELIKI KONCERT ORKESTRA MANDOLINA LJUBLJANA

Orkester Mandolina Ljubljana ob 40. obletnici mandolinskega ustvarjanja pripravlja VELIKI KONCERT z dirigentom Andrejem Zupanom, ki se bo odvijal v Gallusovi dvorana Cankarjevega doma, 20. novembra 2014 ob 19.30 uri.

Koncert bo zajemal skladbe različnih glasbenih žanrov, od klasične in filmske glasbe, svetovne mandolinske glasbe in vse do popularne in rock glasbe v mandolinski preobleki. Izbrali smo skladbe, ki so v zadnjih letih najbolj navdušile naše poslušalce. Pod taktirko uveljavljenega dirigenta in klarinetista Andreja Zupana in v družbi številnih gostov vam OML pripravlja glasbeno-scenski večer, ki ga boste še dolgo nosili v srcu.
 
Družbo na odru nam bodo delali številni pevski in plesni gosti:
Grega Skočir,
plesalci Šole irskega plesa in
Projektni zbor OML.
 
TOPLO VABLJENI!
 
 
Cena vstopnic: 15 EUR, 18 EUR in 22 EUR. Vstopnice so že v prodaji na blagajni in pri pooblaščenih prodajalcih Cankarjevega doma - Petrolovi bencinski servisi, www.mojekarte.si in drugi (seznam prodajnih mest Cankarjevega doma najdete na www.cd-cc.si).
 
 
Za več informacij o orkestru obiščite našo spletno stran: www.mandolina.si.
 
Ste že eden od naših več kot 800 prijateljev na Facebooku? Pridružite se nam na www.facebook.com/orkestermandolinaljubljana in doživite mandolinski utrip tudi izven odra.
 
Številne posnetke z naših koncertov pa lahko brez težav najdete na YouTube, na primer:
 
https://www.youtube.com/watch?v=uwhd5bB-SAk
 
 
Lepo pozdravljeni,
 
Za OML,
Nina Škrjanc


Priponke:
Prenesi to datoteko (OML Gallus.pdf)OML Gallus.pdf[ ]421 Kb
 

Vsebine