ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv ABONMA ŠODRČEK: ODISEJA, čarovniška predstava za otroke

ABONMA ŠODRČEK: ODISEJA, čarovniška predstava za otroke

Kako hitro minevajo meseci, že je tu maj in z njim zadnja predstava letošnjega otroškega abonmaja ŠODRČEK, ki pa bo nekaj posebnega .... V sredo, 14. 5. 2014, ob 18.00 uri, si boste v Ljudskem domu Šentvid lahko z vašimi malčki ogledali čarovniško predstavo za otroke - ODISEJA!Interaktivna predstava za otroke Odiseja skozi potovanje po čarobnem domišljijskem svetu, polnem neverjetnih čarovnij in smešnih komičnih zapletov, premišljeno spodbuja otrokovo aktivno opazovanje in odzivanje, domišljijo, sodelovanje, logično kognitivno razmišljanje in javno nastopanje.

Čarodej Sam Sebastian je poklicni čarodej z več kot dvajsetletnimi odrskimi izkušnjami. Dolga leta že nastopa za otroško občinstvo, za kar je posebej specializiran in njegove predstave so zato strokovno prilagojene starosti otrok. Je edini čarodej za otroke v Sloveniji, ki je v zadnjih desetih letih za svoje ustvarjalno delo prejel več mednarodnih nagrad strokovnih žirij, prav tako je nastopil že dvatisočkrat v dvanajstih različnih državah, s čimer sodi v sam vrh čarobne umetnosti pri nas.

Predstava je v sklopu otroškega abonmaja ŠODRČEK IN ZA IZVEN in je namenjena otrokom od 4. leta starosti naprej.
Cena vstopnice za izven je 5 € in jo lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima ali uro pred predstavo, v Ljudskem domu Šentvid!

Veselimo se Vašega obiska!


 

Vsebine