ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv feelHARMONIKA, koncert PO Litostroj

feelHARMONIKA, koncert PO Litostroj

KUD PIHALNI ORKESTER LITOSTROJ vabi na koncert feelHARMONIKA v torek, 20. maja 2014 ob 19.30, v Centru kulture Španski borci v Ljubljani (Zaloška 61).Gostje večera bodo:
harmonikar Marko Hatlak,
Mešani pevski zbor Zora Janče (zborovodkinja Asta Jakopič),
Ansambel Minutka in
Glasbene šole Franca Šturma

Dirigent bo Gregor Vidmar
Program bo povezovala Manca Razboršek.

Vabljeni!

O koncertu

Tokrat smo se odločili da bo rdeča nit harmonika v različnih glasbenih zvrsteh in stilih. Za to smo v goste med drugim povabili znanega in odličnega slovenskega harmonikarja Marka Hatlaka, ki koncertira pri nas in svetu, samostojno ali pa z različnimi orkestri in skupinami med katerimi je morda najbolj poznana Terrafolk. Prav tako ne bodo manjkali naši prijatelji: Mešani pevski zbor Zora Janče, saj je harmonika nepogrešljiva tudi pri njih. Seveda brez Golice tudi ne bo šlo - za to bomo poskrbeli skupaj z ansamblom Minutka. Da se bomo pa lahko prepričali, da ima harmonika svetlo prihodnost, nam bodo vmes dokazali še mladi glasbeniki in učenci Glasbene šole Franca Šturma iz Ljubljane. Seveda imamo še »hišnega« harmonikarja, ki bo tudi raztegnil meh. Vabljeni!

Vabilo: http://www.kud-litostroj.si/prihodnost/Vabilo_Harmonika_2014.PDF
Spletna stran: www.kud-litostroj.si

Vstopnice so v prodaji na blagajni Centra kulture Španski borci, na spletni strani www.mojekarte.si in na vseh Petrolovih bencinskih servisih. Cena vstopnice je 10 EUR.


 

Vsebine