ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv ŠODR TEATER: NAVAJENI NA ŠOK, predstava

ŠODR TEATER: NAVAJENI NA ŠOK, predstava

ŠODR teater in Srečna mladina vabita na ogled novega avtorskega projekta z naslovom NAVAJENI NA ŠOK, ki bo, v sredo, 27. 11. 2013 ob 20h v Ljudskem domu Šentvid (Prušnikova 99).Navajeni na šok je rock kabaret, ki zajema razmišljanja ustvarjalcev in riše sliko realnosti, projecirano skozi oči mladih avtorjev - igralcev, muzičarjev, filozofov.

Predstava se je uvrstila tudi na letošnje državno Linhartovo srečanje, kjer je Srečna mladina dobila priznanje za posebne dosežke!

Pred kratkim je izšla tudi zgoščenka Srečne mladine z naslovom Navajeni na šok, ki vsebuje pesmi s predstave.

režija: Dejan Spasić
ŠODR teater: Iva Svilenković, Jasna Simončič, Jurij Torkar, Lejla Salihović, Matevž Brecelj - Breco, Matija Kastelic - Kju, Petra Grunfeld - Kiti, Rok Pirnat - Fernk
Srečna mladina: Andrej zavašnik - Zava (bobni), Gašper Gantar (bas), Peter Dekleva (kitara, vokal)

------------------------------
Kje ste bili pa vi leta '91?

Mi smo bili v osnovni šoli in v varnem družinskem zavetju. In v zaklonišču. Mamice in očki so nam kupovali čokolino ter nas vozili v Trst po kavbojke. In v Premanturo. Na dopust, se spomniš?
Dvajset let kasneje je svet drugačen. Tudi mi smo drugačni, morda celo ... odrasli? Pa smo tudi svobodni? Nas je česa strah, se česa veselimo? Nas sploh lahko še kaj preseneti? Zombiji?!

Pozorno glej in prisluhni. Na koncu tega obreda, tega plesa med glasbo in besedo, boš mogoče vedel odgovor. Mogoče ga boš celo razumel.
--------------------------------
VSTOP PROST! Predstavo namreč financira četrtna skupnost Šentvid.


Kratek trailer si lahko pogledate tukaj.

Dodatne informacije: 040 472 224 (Tina)

 

Vsebine