ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO K SODELOVANJU

VABILO K SODELOVANJU

Bliža se jesenska izvedba Ljubljanske vinske poti - Martinova Ljubljana, ki bo potekala v soboto 9. novembra 2013 med 10. in 17. uro. Tudi ob tem dogodku organizatorji načrtujejo pester spremljevalni program, v katerega bi želeli vključiti društva, ki delujejo pod vašim okriljem. K sodelovanju torej vabijo predvsem folklorne skupine, vokalne skupine, pihalne orkestre, manjše pevske zbore (do 10 ljudi), individualne izvajalce, tamburaše,...Podobno kot na Poletnih vinskih razvajanjih bo program potekal v dveh delih: 1. del ob otvoritvi in uvodnem dogodajanju ter 2. del, v času med prireditvijo na določenih točkah ob določenih urah, to je med 10h in 17h. Pot oziroma stojnice bodo postavljene na Mestnem trgu, Stritarjevi ulici in Tromostovju, naknadno tudi proti Bregu. Za nastopajoče bo poskrbljeno za malico, med nastopi pa se lahko sprehodijo med stojnicami in pokušajo izbrane dobrote. Ponavadi ima posamezna skupina do 4 nastope po približno 10 minut.

Vsi zainteresirani se lahko prijavite na naslednjem kontaktu: Petra Lukavečki (041 826 656, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

V primeru prijavljenega večjega števila skupin bodo organizatorji obvestili, za katere so se odločili. Rok za prijavo je do 11. oktobra 2013.


 

Vsebine