ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv F3ŽO: NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA

F3ŽO: NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA

12. Festival za tretje življenjsko obdobje letos razpisuje NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA pod dvema naslovoma: Mlado srce za nasmeh starejših in Plemenito zrelo srce za nasmeh mlajših. Natečaja medgeneracijskega sodelovanja se lahko udeležijo vsi posamezniki, ki pripomorejo k boljšemu življenju starejših, in tisti, ki bogatijo znanje mlajših. Natečaj medgeneracijskega sodelovanja poteka do 13. avgusta 2012.

Z izpolnjeno prijavnico in kratkim opisom medgeneracijske dejavnosti lahko organizacija prijavi posameznike, ki svoj prosti čas namenjajo medgeneracijskim projektom ali dejavnostim in s tem prispevajo k utrditvi in širjenju vrednot sožitja med generacijami. zpolnjeno prijavnico in priloge pošljite po pošti na naslov Festival za tretje življenjsko obdobje, Proevent d. o. o., Dunajska cesta 10, p. p. 3558, 1000 Ljubljana, s pripisom: NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA. Prijavnico in več ingormacij najdete v prilogi.

 

Priponke:
Prenesi to datoteko (F3ZO12_NATECAJ_MEDGENERACIJSKEGA_SODELOVANJA.doc)F3ZO12_NATECAJ_MEDGENERACIJSKEGA_SODELOVANJA.doc[VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVNICA]171 Kb
 

Vsebine