ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv MePZ DR. BOGDAN DERČ VABI NOVE PEVCE

MePZ DR. BOGDAN DERČ VABI NOVE PEVCE

MePZ dr.Bogdana Derč je zbor zdravstvenih delavcev in delavcev v zdravstvu, ki deluje že 31 let pod  pokriljem Pediatrične klinike v Ljubljani. Ker je zaradi pomanjkanja novih mlajših pevcev (populacija v zboru ima v povprečju 60 let) ogrožen obstoj zbora, vabimo v naše vrste vse , ki jih petje veseli in so  na kakršenkoli način povezani z zdravstvom. Zbor ima zelo bogato zgodovino, saj je s pesmijo  prepotoval praktično vse kontinente ter številna mesta v Evropi in domovini.  Prireja letne in božične koncerte  in sodeluje na dogodkih, ki so povezani z zdravstveno in njej sorodnimi strokami, kot tudi drugje. V svojem arhivu ima več kot 600 skladb vseh zvrsti glasbe tako domačih kot
 tudi  tujih avtorjev. Motto zbora je »Pesem za zdravje«, delovanje pa pretežno v humanitarne namene. Je edinstven zbor, ki se mora ohraniti. Vaje zbora so vsako sredo od 19h do 21h na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Zainteresirane prosim, da vzpostavijo kontakt po telefonu 040 587 794, po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali po redni pošti na naslov: Pediatrična klinika Ljubljana, Bohoričeva ul.20, 1000 Ljubljana (za zbor dr.Bogdan Derč).

Prisrčno vabljeni!
Ana Marija Vrbič, predsednica

 

Vsebine