ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv AKTUALNI RAZPISI

AKTUALNI RAZPISI

Od petka, 27. januarja 2012, do 27. februarja 2012 sta odprta dva razpisa JSKD za leto 2012: PR-2012 Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti in Etn-2012 Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju različnih manjšinskih etničnih skupnosti in priseljencev v RS.

Obveščamo vas, da  bo v petek, 3.2.2012 v Uradnem listu RS in spletni strani http://www.jskd.si/objavljen javni programski poziv za izbor kulturnih programov in projektov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti na območju Mestne občine Ljubljana, ki jih bo v letu 2012 sofinanciral Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (v nadaljevanju: poziv Ljubljana-PrP-2012). Poziv Ljubljana-PrP-2012 bo odprt od 3.2.2012 do 3.3.2012. Vloge na Poziv Ljubljana-PrP-2012 morajo biti oddane na naslov: Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Ljubljana, Krekov trg 2, 1000 Ljubljana. Dodatne informacije:  Andreja Repar, Nataša Klemenčič (tel. 01/23 00 570).

 

Na spletni strani MOL je objavljen javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje turističnih prireditev na javnih površinah MOL.

Predmet razpisa

A/
Predmet razpisa je sofinanciranje turističnih prireditev na javnih površinah, ki so del programa dela javnega zavoda Turizem Ljubljana in so usmerjene v oživljanje posameznih mestnih predelov, namenjenih predvsem pešcem, s prireditvami (Breg, Gornji trg, Kongresni trg, nabrežja Ljubljanice….), ohranjanje tradicionalnih prireditev (četvorka na ulicah, ulična gledališča, festival Junij v Ljubljani, srednjeveški dan, Ljubljanska vinska pot…) in izkoriščanju turističnim prireditvam namenjene infrastrukture (paviljon na Kongresnem trgu, park Zvezda…).

B/ Predmet razpisa so predlogi drugih turističnih prireditev na javnih površinah na območju MOL, ki niso zajeti v točki A/ in jih predlagajo izvajalci, udeleženci razpisa.

Rok za prijavo: 15.2

Več informacij in razpisna dokumentacija

 

Vsebine