ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv KONCERTI NA LJUBLJANICI - POZDRAV ŽUPANA

KONCERTI NA LJUBLJANICI - POZDRAV ŽUPANA

V sredo, 13.7.2011 ob 18.00, se bo odvil še zadnji koncert v nizu poletnih koncertov na Ljubljanici, kjer ljubljanske pihalne godbe razveseljujejo Ljubljančane, turiste, ljubitelje godbene glasbe in ostale mimoidoče na obrežjih Ljubljanice in v centru mesta. Posamezna godba se ustavi tudi na Mesarskem mostu, kjer odigra od 20 do 30 minut programa. 13.7. si bo koncert ogledal tudi župan MOL, g. Zoran Janković ter pozdravil člane Godbe ljubljanskih veteranov. Vabljeni torej, da se nam v sredo pridružite ob Ljubljanici ter na Mesarskem mostu, kjer bodo vročino razpihali godbeni odmevi…

Letošnji Koncerti na Ljubljanici in Mesarskem mostu so del projekta Starosti prijazna Ljubljana, katerih namen je med drugim prispevati h kakovosti življenja starejših meščanov in sožitju generacij. Ljubljana je prvo slovensko mesto, ki se je ob podpori Mestne občine Ljubljana odločilo pristopiti k projektu Starosti prijazno mesto (program Svetovne zdravstvene organizacije, s katerim želijo mestnim oblastem po svetu pomagati pri uvajanju prijaznejšega načina življenja in odnosa do starejših meščanov) in je tako postala vzorec ostalim slovenskim mestom. Koordinator projekta za Slovenijo: Inštituta Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje.

Če si koncerta v sredo ne morete ogledati, ste vabljeni k poslušanju septembra, ko nas čakajo še tri koncerti v okviru projekta Koncerti na Ljubljanici. VEČ.

 

Vsebine