ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO ZA SODELOVANJE NA ŠTUDENTSKI ARENI

VABILO ZA SODELOVANJE NA ŠTUDENTSKI ARENI

Študentska arena je prireditev, ki že dvanajsto leto zapored mladim nudi priložnost, da na enem mestu pridobijo ključne informacije, znanja in izkušnje, ki krojijo njihovo sedanjost in prihodnost. Letos bo potekala od 18. do 20. oktobra 2011, od 12.00 do 19.00, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Samo lani je na enem mestu združila 150 domačih in tujih organizacij s področja izobraževanja, štipendiranja, mednarodne mobilnosti, zaposlovanja, turizma, prostega časa ipd. s 17.900 mladimi obiskovalci. V dvanajstih letih je postala največja sejemsko-izobraževalna prireditev za slovenske študente, dijake in mladino.

Na lanski Študentski areni se je zvrstilo preko 70 nastopov na odru. Program so popestrili tako plesni kot glasbeni natopi, nagradne igre, gledališki nastopi. Vse  sodelujoče si lahko pogledate na spodnji povezavi:

11. ŠTUDENTSKA ARENA, 2010 | * Študentski oder

Sodelujoči imajo možnost predstavitve na odru v velikosti 48 m², kjer ves dan poteka privlačen in zabaven program.  Vsi, ki ste zainteresirani za nastop na odru Študentske arene, se lahko prijavite in dobite več informacij na naslednjih kontaktih:

na telefonski številki 01 300 26 58 (Martina Jeras, Trženje) ali
•na mobilni številki 051 390 995 ali
• na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Več informacij dobite tudi na www.dobimose.si.

 

 

Vsebine