ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv KITAJSKI VIRTUOZ NA 9 TISOČ LET STARI PIŠČALI

KITAJSKI VIRTUOZ NA 9 TISOČ LET STARI PIŠČALI

Kitajski virtuoz na piščali Liu Zhengguo in Ljuben Dimkaroski s skupino Pella vabita na koncert v soboto, 14. maja 2011, ob 20.00 v Slovenski filharmoniji v Ljubljani.

Glasba velja za univerzalni jezik, ki briše časovne in zemljepisne meje. Z zlitjem dveh povsem različnih kultur, slovenske in kitajske, se obeta dogodek, ki ga na evropskih odrih še ni bilo. Zvoke iz starodavnih glasbil bosta izvabljala virtuoza na piščalih, Liu Zengguo iz Kitajske, z igranjem na devet tisoč let staro kitajsko koščeno piščal in Ljuben Dimkaroski iz Slovenije, ki bo igral na najstarejše glasbilo na svetu, piščal iz Divjih bab. Koncerta bosta počastila tudi prvo leto delovanja Konfucijskega inštituta v Ljubljani in 12. obletnico podpisa diplomatske note med Slovenijo in Kitajsko.

Vstopnice so dosegljive na prodajnih mestih EVENTIMA: Bencinski servisi Petrol, poštne poslovalnice po Sloveniji, Big Bang, Kompas, Hiša vstopnic – CityPark/LJ, Hiša vstopnic – Europark /MB.

Internetna prodaja: www.eventim.si, www.vstopnice.com.
elefonska prodaja vstopnic: 01 420 5000

Cena vstopnice v predprodaji: 20 EUR.
Cena vstopnice na dan koncerta: 25 EUR
Cena vstopnice za študente: 10 EUR
 
Vljudno vabljeniSmile

Za vse dodatne informacije:
Darja Saksida Bogataj, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , T: +386 (0)1 589 26 83
Irena Kržan, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , T: +386 (0)59 045 003
alt

 

Vsebine