ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv SKUPNI SPORAZUM Z ZDRUŽENJEM SAZAS

SKUPNI SPORAZUM Z ZDRUŽENJEM SAZAS

Skupni sporazum o uporabi glasbenih avtorskih del iz repertoarja združenja Sazas v okviru kulturne dejavnosti, ki jo izvajajo kulturna društva in upokojenske kulturne skupine (v nadaljevanju sporazum) je bil podpisan 13.4.2011. Podpisniki so: Javni sklad RS za kulturne dejvanosti, Zveza kulturnih društev Slovenije, Zveza kulturnih društev Ljubljana, Zveza društev upokojencev Slovenije in Združenje SAZAS.

Sporazum poleg popustov pri zaračunavanju nadomestil za avtorske honorarje predvideva v celoti oproščeno plačila eno prireditev, na kateri se predstavi celoletno delo društva. S tem Združenje SAZAS prispeva k razvoju tovrstnega kulturnega udejstvovanja. Vsebino sporazuma si lahko v celoti preberete v prilogi spodaj, prav tako so na voljo navodila za društva.

Za kakršna koli vprašanja in pojasnila lahko pokličete na tel.: (01) 438 52 70 ali 040 559 345 ali pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Spoštujmo avtorsko pravico

Priponke:
Prenesi to datoteko (sporazum SAZAS kulturniki.pdf)sporazum SAZAS kulturniki.pdf[ ]1225 Kb
Prenesi to datoteko (zkd_sazas_pojasnila.pdf)zkd_sazas_pojasnila.pdf[Navodila in napotki za uspešno koriščenje pravic iz naslova sporazuma]92 Kb
 

Vsebine