ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA

BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA

Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij - CNVOS skozi vse leto organizira zanimive brezplačne delavnice, kjer imate možnost pridobiti dodatna znanja s področja dela v NVO. V prihoidnjih dneh so tako za vas pripravili naslednja izobraževanja:

Delavnica "Izdelava spletnih strani - Joomla"
Četrtek, 14. 10. 2010, od 09:00 do 13:00, prostori CNVOS.Joomla! je sistem, ki nam na enostaven način omogoča izdelavo in vzdrževanje spletnih strani. Preko uporabniškega vmesnika, ki nam je dostopen preko brskalnika iz kjerkoli, lahko urejamo spletno stran, dodajamo in brišemo vsebine, dodajamo slike, omogoča pa nam tudi povezavo z Youtube, Facebook, Twitter. Več informacij in prijave na spletni strani CNVOS.

Delavnica "Google - pisarna in orodja za skupinsko delo"
Torek, 19. 10. 2010, od 09:00 do 13:00, prostori CNVOS. Delavnica je namenjena predstavnikom nevladnih organizacij, ki jih zanima uporabnost Googla pri svojem delu. Google je več kot le iskalnik in elektronska pošta. Omogoča nam delo z dokumenti, slikami, zemljevidi, videoposnetki. S pomočjo Googla lahko izboljšamo našo skupinsko delo. Več informacij in prijave na spletni strani CNVOS.

Delavnica »Pridobivanje sredstev EU«
21. 10. 2010 - 22. 10. 2010, od 09:00 do 15:00, prostori CNVOS. CNVOS v okviru projekta »Celovita podpora za razvoj in krepitev NVO v Sloveniji« organizira delavnico »Pridobivanje sredstev EU«. Na delavnico so vabljeni predstavniki nevladnih organizacij, ki želijo bolje spoznati programe in razpise EU ter pridobivanje sredstev preko le-teh.  Več informacij in prijave na spletni strani CNVOS.
 

 

Vsebine