ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv FESTIVAL NEVLADNIH ORGANIZACIJ

FESTIVAL NEVLADNIH ORGANIZACIJ

Od ponedeljka, 27. septembra, do petka, 1. oktobra, poteka že 9. vseslovenski festival nevladnih organizacij LUPA, ki je festival vseh organizacij, njihovih zaposlenih in prostovoljcev, ki se vsakodnevno trudimo za boljše, kvalitetnejše življenje prebivalk in prebivalcev RS.
 
Oglejte si program in se udeležite kakšnega od raznovrstnih dogodkov, ki se bodo zvrstili v tem tednu.

V četrtek, 30. septembra, od 11. do 19. ure, bo potekal osrednji dogodek festivala - bazar nevladnih organizacij, kjer se bodo nevladne organizacije lahko predstavile v središču Ljubljane  (Prešernov trg, Tromostovje, Stritarjeva ulica in Wolfova ulica). Na njem se bo s številnimi aktivnostmi predstavilo več kot 150 slovenskih NVO, ki ta dan v letu stopijo v ospredje in se širši javnosti pokažejo v vsej svoji raznolikosti. Nevladne organizacije se bodo predstavile na stojnicah in ob njih, na osrednjem odru na Prešernovem trgu pa se bodo zvrstili nastopi raznih kulturnih in športnih društev. Na bazarju se bodo predstavila tudi nekatera kulturna društva, ki s svojimi dejavnostmi bogatijo kulturno podobo mesta Ljubljane.


Posredujte informacijo o festivalu naprej in poskrbite, da bodo nevladne organizacije stopile v ospredje in se predstavile čim širšemu krogu ljudi.
Več informacij o festivalu najdete na www.cnvos.si/lupa.


LEPO VABLJENI:)

 

 

Vsebine