ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv FESTIVAL NEVLADNIH ORGANIZACIJ

FESTIVAL NEVLADNIH ORGANIZACIJ

9. vseslovenski festival nevladnih organizacij Lupa (27. 9. 2010 - 1. 10. 2010, Ljubljana)

Festival nevladnih organizacij LUPA je namenjen promociji slovenskega nevladnega sektorja, osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacij ter zahvali organizacijam za njihov prispevek k blaginji našega skupnega vsakdana.

V okviru festivala se bodo zvrstile številne prireditve, okrogle mize ter delavnice na različne teme, osrednji dogodek festivala - bazar nevladnih organizacij v središču Ljubljane (Prešernov trg, Tromostovje, Stritarjeva ulica in Wolfova ulica), pa bo potekal v četrtek, 30. 9. 2010.

Na njem se bo s številnimi aktivnostmi predstavilo več kot 150 slovenskih NVO, ki ta dan v letu stopijo v ospredje in se širši javnosti pokažejo v vsej svoji raznolikosti. Nevladne organizacije se bodo predstavile na stojnicah in ob njih, na osrednjem odru na Prešernovem trgu pa se bodo zvrstili nastopi raznih kulturnih in športnih društev.

Če se želite predstaviti na stojnici na bazarju na Prešernovem trgu, se lahko še vedno prijavite, lahko pa pošljete tudi predlog za spremljevalni program bazarja!

Več o možnostih sodelovanja na bazarju ter program prireditev najdete na spletni strani CNVOS

 

Vsebine