ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv Priznanja ZKD Ljubljana

Priznanja ZKD Ljubljana

V letu 2010 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že petič zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela. Priznanja se podeljujejo vsaki dve leti in tako se bomo februarja 2010 zopet srečali na slovesnosti v ta namen.

Na podlagi 9. člena Pravilnika o priznanjih ZKD Ljubljana (ki ga prilagamo k temu dopisu) je upravni odbor ZKD Ljubljana na redni seji, dne 12.10.2009, sklenil, da objavi Natečaj za zbiranje predlogov za priznanja ZKD Ljubljana v letu 2010. Kulturna društva, člani ZKD Ljubljana in organi skupščine ZKD Ljubljana morate predloge za priznanja ZKD Ljubljana posredovati pisno najkasneje do 15. decembra 2009 na naslov Zveza kulturnih društev Ljubljana, Krekov trg 2, 1000 Ljubljana.

Predlog za podelitev priznanj ZKD Ljubljana mora vsebovati:

  • ime in naslov predlagane nagrajenke oz. nagrajenca
  • pisno utemeljitev predloga
  • predlog naj bo obvezno žigosan in podpisan s strani predsednika(ce) društva
Nepodpisanih, nežigosanih in nepravočasnih predlogov žal ne bomo obravnavali. Priznanja ZKD Ljubljana bomo nagrajencem izročili na priložnostni slovesnosti, ki bo 9. februarja 2010, ob 19. uri, v KD Španski borci na Zaloški 61 v Ljubljani.
 

Vsebine