ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Gledališke skupine

SREČANJE DRUŠTEV 2023

Spoštovane kulturnice in kulturniki, akterji ljubljanske ljubiteljske kulturne scene.
Tudi letos listje rumeni in odpada, narava se pripravlja k počitku, se strinjamo, ali pa tudi ne, se leto 2023 poslavlja in podzavestno vsak pri sebi dela nekakšno bilanco letošnjega leta in se že ozira proti letu 2024… Strokovni službi ZKD Ljubljana in JSKD OI Ljubljana uspešno zaključujeta letošnji program. Za nami so številni uspešni projekti, pred nami pa skrbno načrtovane kulturne vsebine 2024.
 
Kot že nekaj let doslej, vas tudi letos, v okviru praznovanja Ta veselega dne kulture 2023 vabimo na srečanje predstavnikov ljubljanskih ljubiteljskih kulturnih društev.
 
Letošnje srečanje bo potekalo v Galeriji Družina, Krekov trg 1, Ljubljana. Družili in srečali se bomo v ponedeljek, 4. decembra, med 18. in 20.30. uro. Na srečanju bomo predstavili okvirni program dela 2024 in podelili priznanja za dolgoletno delovanja na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti.

Z glasbo in plesom bodo večer popestrili člani Akademske folklorne skupine France Marolt Ljubljana.
Zaradi lažje organizacije dogodka, vas vljudno prosimo, da se na srečanje prijavite preko spletne prijavnice: PRIJAVNICA, do vključno srede, 29. novembra (zaradi prostorske omejitve max. 5 oseb na društvo). 

Veselimo se srečanja in skupne zdravice letu, ki prihaja. Lep pozdrav in srečno!

ZKD Ljubljana in JSKD OI Ljubljana