ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO NA GLEDALIŠKO SATIRO V ŠENTVIŠKI LJUDSKI DOM

VABILO NA GLEDALIŠKO SATIRO V ŠENTVIŠKI LJUDSKI DOM

Vabljeni na ogled gledališke, politične satire Občinski svet v četrtek, 22. novembra 2018 ob 19. uri v Ljudski dom v ŠentviduVstopnina znaša 7 EUR. Vstopnice bodo v prodaji uro pred predstavo. 


Občinski svet je politična satira. Občinski funkcionarji se zberejo na drugi občinski seji, dnevni red je obširen in kar nekaj zadev bo potrebno razrešiti. Nekateri svetniki podpirajo župana (pozicija), drugi so proti njemu (opozicija), župan pa s svojo politično pretkanostjo med njimi krmari tako, kot njemu najbolje ustreza. Vsak od svetnikov izpostavlja svoje lastne interese, sejo pa prekinjajo nepričakovani dogodki. Igra na humoren način pokaže ogledalo naši družbi.

KUD DramŠpil prihaja iz Ribnice, ki deluje sedmo leto. V tem kratkem času smo ustvarili že 5 predstav ter 1 predstavo za otroke ter bili opaženi tudi s strani Javnega sklada za kulturne dejavnosti, saj so skoraj vse naše predstave dobile priznanjeabljeni na ogled gledališke satire Občinski svet v četrtek, 22. novembra 2018 ob 19. uri v Ljudski dom v Šentvidu.

VEČ INFORMACIJ.
 

Vsebine