ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO NA PROGRAM DOGODKOV ˝ONKRAJ HORIZONTOV˝

VABILO NA PROGRAM DOGODKOV ˝ONKRAJ HORIZONTOV˝

Zavoda Motovila vabi na bogat program dogodkov v okviru študijskega obiska »Onkraj horizontov«, ki ga organizirajo med 15. in 19. oktobrom 2018 v Ljubljani in Mariboru. Na študijskem obisku gostijo skupino umetnikov, kulturnih menedžerjev in kustosov iz Ukrajine. Obisk predstavlja odlično priložnost za gradnjo mostov v kulturi med Slovenijo in regijo onkraj EU, hkrati pa omogoča ciljano usposabljanje in mreženje strokovne javnosti iz kulturnega, filmskega in ustvarjalnih sektorjev Udeležbo na dogodkih priporočajo vsem, ki v bližnji prihodnosti nameravajo kandidirati za evropska sredstva, pa tudi tistim, ki dolgoročno razmišljajo o strateškem razvoju svoje organizacije, programa ali produkta. [DAN 1] LJUBLJANA, pon., 15. okt.: Sprejem v Atriju ZRC SAZU (na povabilo). 

[DAN 2] LJUBLJANA, tor., 16. okt.: Onkraj kulturnega modela, konferenca, delavnica in individualno svetovanje o inovativnih pristopih poslovanja v kulturi. Od teoretičnih izhodišč prek inovativne prakse do sistemske podpore nas bodo vodili mednarodni strokovnjaki Julie Aldridge (VB), José Rodriguez (SE) in Edgar Garcia Casellas (ES/Katalonija). Udeležba na konferenci je nujna za vse, ki v bližnji prihodnosti nameravate kandidirati za sredstva EU, pa tudi za tiste, ki dolgoročno razmišljate o strateškem razvoju svoje organizacije, programa ali produkta. Rok za prijavo: čet., 11. okt., do 13.00, prek spletnega obrazca (glej povezavo zgoraj). 

[DAN 3] MARIBOR, sre., 17. okt : Onkraj ustaljenega komuniciranja v kulturi, seminar o inovativnih pristopih komuniciranja v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih. Predavala bosta José Rodríguez, direktor za komuniciranje pri evropskem združenju Trans Europe Halles (TEH) in vodja za marketinško komuniciranje v okviru raziskovalnega projekta Creative Lenses, o veščinah pripovedovanja zgodb pa Jana Renée Wilcoxen, tekstopiska, prevajalka in urednica. Rok za prijavo: pon., 15. okt., do 12.00, prek spletnega obrazca. 

[DAN 4] LJUBLJANA, čet., 18. okt.: Mesta v Hiši EU: od ustvarjalnih povezav do Evropske prestolnice kulture. O kandidaturi za naslov EPK v kontekstu mednarodnih ustvarjalnih povezav se bomo pogovarjali s predstavniki mest, ki so napovedala kandidaturo (Kranj, Lendava, Ljubljana, Nova Gorica). Moderira Simon Lachner (EPK Linz 2009). Z nami bodo tudi Bunker, Otok, Aksioma in Akademija umetnosti UNG. Rok za prijavo: pon., 15. okt., do 12.00, prek spletnega obrazca. 

[DAN 5] LJUBLJANA, pet., 19. okt.: Individualna srečanja v Dobri vagi (na povabilo / po dogovoru). 


Več informacij dobite na URADNI STRANI

VABILO JE V PRIPONKI. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (VABILO Onkraj horizontov.pdf)VABILO Onkraj horizontov.pdf[ ]635 Kb
 

Vsebine