ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv VABILO KULTURNIM DRUŠTVOM ZA SODELOVANJE

VABILO KULTURNIM DRUŠTVOM ZA SODELOVANJE

Organizatorji Ljubljanske vinske poti vabijo k sodelovanju kulturna društva:


Spoštovani, 

v imenu organizatorjev Ljubljanske vinske poti - Poletna vinska razvajanja se na vas obračam s prošnjo za sodelovanje na naši prireditvi. 

Ljubljanska vinska pot je vinsko-kulinarična prireditev, na kateri velik pomen dajemo tudi kulturnemu ustvarjanju, katerega aktivno vključujemo v program prireditve. Kulturni ustvarjalci tako lahko nastopijo v okviru otvoritvenega programa ali med samo prireditvijo, na ljubljanskih ulicah v obliki samostojnih nastopov. Možnosti je veliko, mi pa smo odprti za nove ideje in možnosti sodelovanja!

Zato vabimo najširši krog kulturnih ustvarjalcev in društev, da se predstavijo tisočim Ljubljančanom, obiskovalcem in turistom na Poletnih vinskih razvajanjih, 16. junija 2018!

V vaši družbi bo dogajanje med pisanimi ljubljanskimi ulicami še bolj doživeto in še bolj prijetno! Prijave za sodelovanje zbiramo do 24. maja 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Za vse informacije glede sodelovanja pa sem na voljo tudi na 040 661 106. 

V upanju na prijetno sodelovanje vas lepo pozdravljamo, 

Špela Štokelj z ekipo Ljubljanske vinske poti 

 

Vsebine