ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv ORKESTER MANDOLINA LJUBLJANA: VEČER RUSKE GLASBE

ORKESTER MANDOLINA LJUBLJANA: VEČER RUSKE GLASBE

Spoštovani prijatelji in prijateljice dobre mandolinske glasbe, 

Vabimo vas na majski koncert Orkestra Mandolina Ljubljana „Večer ruske glasbe“, ki bo v četrtek, 17. maja 2018, ob 19.30 v Slovenski filharmoniji. Poleg glasbe velikanov ruske klasike, smo za pravo vzdušje dodali tudi nekaj zelo znanih ljudskih tem in skladbe napisane prav za mandolinski orkester.

Na koncertu bomo na svoj način počastili tudi 100-letnico baleta v Sloveniji. Program: P. I. Čajkovski, M. P. Musorgski, D. Šostakovič, A. Borodin, V. Beljaev, znani ljudski napevi, ... 


Nakup in rezervacija vstopnic preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefonu 031/341 282 - Maruša. Prodaja in dvig vstopnic na blagajni Slovenske Filharmonije (Kongresni trg 10) se izvaja na dan koncerta med 1700 in 1915. Pri naročilih na naš e-mail nam napišite datum ter želeno število kart in poslali vam bomo nadaljnja navodila na enak način, kot smo to počeli v zadnjem času (plačila po predračunu in nato bodisi dvig kart na blagajni, bodisi poslane po pošti). Cena vstopnice za SF znaša 17,00 EUR (I. kategorija) ali 15 EUR (II. kategorija). 

Več informacij v prilogi.


Priponke:
Prenesi to datoteko (2018majOMLvabilo.jpg)2018majOMLvabilo.jpg[ ]878 Kb
 

Vsebine