ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Ženski pevski zbori

PRIZNANJA ZA DOSEŽKE LJUBITELJSKIH KULTURNIH SKUPIN

V letu 2018 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že enajstič zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela na območju MOL.Na podlagi 7. člena Pravilnika o priznanjih ZKD Ljubljana objavljamo Natečaj za zbiranje predlogov za priznanja ZKD Ljubljana za leto 2017. Kulturna društva, člani ZKD Ljubljana in organi ZKD Ljubljana morate predloge za priznanja posredovati pisno najkasneje do petka, 10. novembra 2017 na naslov: Zveza kulturnih društev Ljubljana, Odbor za priznanja, Krekov trg 2, 1000 Ljubljana. Pravilnik o priznanjih je priložen.

Priznanja oz. umetniške listine bomo nagrajencem izročili na priložnostni slovesnosti, ki bo predvidoma 5. februarja 2018 v Mestnem muzeju Ljubljana (atrij), ki jo bomo popestrili z zanimivim kulturnim programom in zaključili s pogostitvijo. Simbolno priznanje za dosežke na področju ljubiteljske kulture na območju MOL pa predstavlja LJUBLJANSKI PISKAČ, ki ga nagrajenec prejme skupaj z listino.

Vsi podatki o dosedanjih nagrajencih in fotografije s podelitev so dostopne na spletni strani www.zkdl.si.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 040 160 514, e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. (Maja Papič, sekretarka) ali osebno v pisarniških prostorih na Vodnikovem trgu 5/ll.


Priponke:
Prenesi to datoteko (PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf)PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf[ ]438 Kb
Prenesi to datoteko (RAZPIS 2018.doc)RAZPIS 2018.doc[ ]381 Kb
 

Vsebine