ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE

TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE

Osrednja slovesnost v okviru Tedna ljubiteljske kulture bo v soboto, 13.5.2017 ob 19.30 v Koroški galeriji likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu - razstava Kvadrat in krog, kocka in krogla. Na otvoritev se lahko pripeljete tudi z avtobusom.

Vabilo in več informacij je v prilogi.


Na otvoritev se lahko pripeljete tudi z avtobusom. Zveza kulturnih društev Slovenije bo namreč organizirala tri avtobusne prevoze na otvoritev. Avtobusi bodo predvidoma vozili po naslednjem urniku:

1.    Novo mesto – Slovenj Gradec – Novo mesto (odhod iz Novega mesta ob 16.30)
2.    Lendava - Maribor – Slovenj Gradec – Maribor - Lendava (odhod iz Lendave ob 16.30)
3.    Koper – Ljubljana - Slovenj Gradec – Ljubljana - Koper (odhod iz Kopra ob 15.30, odhod iz Ljubljane ob 17.00)

Prijave in informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , 040 160 514 (Maja Papič, JSKD in ZKDS). Prijave sprejemamo do srede, 10.5.2017 do 12. ure. Prevozi bodo realizirani samo v primeru zadostnega števila prijav. Lepo vabljeni!

POZIV DRUŠTVOM K PRIJAVI DOGODKA!
Društva še enkrat pozivamo, naj s svojim dogodkom (prireditev, odprta vaja, dan odprtih vrat, razprava, okrogla miza ...) sodelujejo ter ga prijavijo v TLK dogodkovnik. Hkrati pošiljte obvestilo o dogodku na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , da ga tudi ZKD Ljubljana lahko promovira po svojih adremah, na spletni in FB strani.

Več o dogodkih v času TLK si lahko ogledate na spletni strani TLK.

Priponke:
Prenesi to datoteko (TLK otvoritev 2017 za net.jpg)TLK otvoritev 2017 za net.jpg[ ]114 Kb
 

Vsebine