ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv 10. POPJAZZIADA V KINU ŠIŠKA

10. POPJAZZIADA V KINU ŠIŠKA

Vokalna skupina Jazzva vabi na 10. POPJAZZIADO - A CAPPELA FESTIVAL v torek, 11. oktobra, ob 20.00 v Kinu Šiška.Vabilo sledi ...


Dragi prijatelji!
 
Naš a cappella festival Popjazziada bo letos upihnil deset svečk. Ta jubilej bomo proslavili z največjim vokalnim šovom doslej, ki bo v torek, 11. oktobra, v Kinu Šiška.

Nastopilo bo kar devet odličnih a cappella skupin - od majhnih do malo večjih, od očarljivo ženskih preko razgibanih mešanih do šarmantnih moških, od bolj zasanjanih do energično plesnih. Eno bomo posebej za vas "uvozili" iz Italije. :) Torej, za vsakogar nekaj, vse na enem mestu, v enem glasbenem večeru. Z vami bomo:
 
(pd)4
4Given
Bassless
Kreativo
Pushluschtae
Rozalije
Sonus
Spritz for Five (ITA)
in mi, Jazzva :)
 
Medtem, ko urejamo še zadnje detajle, objavljamo vabila in predstavitve skupin na facebooku (dobrodošli, da si jih ogledate, seveda) in načrtujemo urnike tonskih vaj, seveda ne pozabljamo na vas, dragi Jazzvini prijatelji. Brez vas, ki nas spremljate, poslušate, gledate in podpirate, bi bilo vse skupaj brez smisla. Ogromno nam bo pomenilo, če si boste vzeli čas, da nam prisluhnete in po koncertu tudi pokramljate z nami.
 
Zato vas iz srca vabimo, da nas obiščete in z nami proslavite največji praznik a cappelle pri nas.
 
Morate nam oprostiti, če smo nekoliko sentimentalni. Ko smo leta 2007 prvič organizirali Popjazziado, si nismo niti v sanjah predstavljali, da bo nekoč tako velika. Da bo na njej nastopalo devet tako kvalitetnih in inovativnih skupin, da bo imela celo jumbo plakate (foto dokazi spodaj) in da bo praznovala svojo 10. obletnico v Kinu Šiška. Več informacij najdete na FB strani.

 

Vsebine