ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Vokalne skupine

PODELITEV PRIZNANJ ZKD LJUBLJANA - NATEČAJ

V letu 2017 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že desetič zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela na območju MOL.


Na podlagi 7. člena Pravilnika o priznanjih ZKD Ljubljana objavljamo Natečaj za zbiranje predlogov za priznanja ZKD Ljubljana za leto 2016. Kulturna društva, člani ZKD Ljubljana in organi ZKD Ljubljana morate predloge za priznanja posredovati pisno najkasneje do 3. novembra 2016 na naslov: Zveza kulturnih društev Ljubljana, Odbor za priznanja, Krekov trg 2, 1000 Ljubljana. Pravilnik o priznanjih je priložen. Priznanja oz. umetniške listine bomo nagrajencem izročili na priložnostni slovesnosti, ki bo predvidoma 3. februarja 2017 v KULT3000, ki jo bomo popestrili z zanimivim kulturnim programom in zaključili s pogostitvijo. Simbolno priznanje za dosežke na področju ljubiteljske kulture na območju MOL pa predstavlja LJUBLJANSKI PISKAČ, ki ga nagrajenec prejme skupaj z listino.

 

Vsi podatki o dosedanjih nagrajencih in fotografije s podelitev so dostopne na spletni strani www.zkdl.si.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 017438 52 70 ali 040 160 514, e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali osebno v pisarniških prostorih na Vodnikovem trgu 5/ll.

Fotografije iz podelitve priznanj v letu 2016 si lahko ogledate TUKAJ.Priponke:
Prenesi to datoteko (PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf)PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf[ ]438 Kb
 

Vsebine