ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv MANDOLINA LATINA

MANDOLINA LATINA

Spoštovani prijatelji in prijateljice dobre mandolinske glasbe,

že nekaj časa se nismo slišali, zato vas sedaj še toliko bolj z veseljem obveščamo, da bomo imeli kmalu pomladni koncert „Mandolina Latina“ Orkestra Mandolina Ljubljana, in sicer 23. maja (ponedeljek) ob 19:30 v Slovenski filharmoniji. Tokrat se bomo posvetili originalnim mandolinskim skladbam latinoameriških skladateljev, pozabili pa ne bomo niti na kakšnega svetovno znanega skladatelja tega prostora. Prepustite se čutni glasbi in temperamentnim ritmom v mandolinski izvedbi.


V priponkah dodajamo vabili z vsemi potrebnimi informacijami glede koncerta (slovenska in angleška verzija – oboje v jpg in pdf). Vstopnice so na voljo od tega trenutka (beri: ko je izdan tokratni Brenkač) in jih bo mogoče kupiti tudi na dan koncerta v Slovenski Filharmoniji (če bodo seveda še na voljo). V vsakem primeru pa je mogoče rezervacijo kart opraviti tudi z naročilom preko tega e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Cena vstopnice znaša 17 EUR za I. območje in 15 EUR za II. območje. Vabljeni.


Seveda bomo veseli, če boste to informacijo delili tudi s svojimi prijatelji.
V prihodnjih mesecih pripravljamo številne novosti, o katerih vas bomo z Brenkačem (praviloma enkrat mesečno) seveda tudi obveščali, če pa želite še več informacij o nas, ne spreglejte naše spletne strani www.mandolina.si in seveda všečkajte našo Facebook stran. Vse, ki tega doslej še niste storili, vljudno vabimo, da to storite in tako prejmete informacije ter naše slikovno in zvočno „gradivo“ kar najhitreje.

 

Vsebine