ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Ženski pevski zbori

RAZPIS ZA PRIZNANJA ZKD LJUBLJANA

V letu 2016 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že devetič zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela na območju MOL. Vabljeni k sodelovanju na razpisu za priznanja Zveze kulturnih društev Ljubljana.


Na podlagi 7. člena Pravilnika o priznanjih ZKD Ljubljana objavljamo Natečaj za zbiranje predlogov za priznanja ZKD Ljubljana v letu 2016. Kulturna društva, člani ZKD Ljubljana in organi ZKD Ljubljana morate predloge za priznanja ZKD Ljubljana posredovati pisno najkasneje do 2. novembra 2015 na naslov: Zveza kulturnih društev Ljubljana, Vodnikov trg 5, 1000 Ljubljana.

Priznanja oz. umetniške listine bomo nagrajencem izročili na priložnostni slovesnosti, ki bo predvidoma februarja 2016, ki jo bomo popestrili z zanimivim kulturnim programom in zaključili s pogostitvijo. (o natančnem datumu podelitve boste pravočasno obveščeni). Simbolno priznanje za dosežke na področju ljubiteljske kulture na območju MOL pa predstavlja LJUBLJANSKI PISKAČ, ki ga nagrajenec prejme skupaj z listino.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 017438 52 70 ali 040 160 514, e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali osebno v pisarniških prostorih na Vodnikovem trgu 5/ll. Pravilnik o priznanjih si oglejte v priponki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf)PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf[ ]438 Kb
 

Vsebine