ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE: fotografski in pesniški natečaj

TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE: fotografski in pesniški natečaj

Pokukajmo v zakulisje umetniškega ustvarjanja s TLK kukalom!

V okviru Tedna ljubiteljske kulture se je pričela NAGRADNA IGRA – TLK kukalo, ki je objavljena na spletni strani TLK kukalo.Kako lahko sodelujete?

 

Fotografski natečaj – v okviru fotografskega natečaja lahko v spletni aplikaciji naložite fotografijo z vaj, priprav, izdelovanja scene, ogrevanja, upevanja ali obvezne zakuske po vaji /generalki/premieri, skratka vsega, povezanega z nastajanjem vašega kulturnega dogodka. Fotografije so lahko posnete z digitalnimi ali analognimi fotoaparati, z mobilnimi telefoni ali tablicami, fotografira lahko profesionalni fotograf ali prijatelj vaše babice.


Žirija bodo obiskovalci spletne strani, ki bodo s svojim glasovanjem izbrali najboljše, najbolj zabavne, najbolj nenavadne, najbolj čustvene… sploh naj fotografije.

Fotografski natečaj bo avtorja najboljše fotografije nagradil z ekskurzijo v Milano za 2 osebi,
POTOVANJE OKOLI SVETA – EXPO 2015.

Nagrade v obliki 2 vstopnic za Šentjakobsko gledališče in gledališče GLEJ bo prejelo tudi 5 ocenjevalcev, ki jih bomo izžrebali izmed vseh, ki boste všečkali fotografije.

 

Pesniški natečaj – v okviru pesniškega natečaja lahko v spletni aplikaciji naložite pesmi ali verze, ki nastajajo iz prigod v procesu umetniškega ustvarjanja. Vse zabavne dogodke z vaj, priprav, izdelovanja scene, ogrevanja, upevanja ali obvezne zakuske po vaji /generalki/premieri povejte v pesmi, rimani ali prozni.

Žirija bodo obiskovalci spletne strani, ki bodo s svojim glasovanjem izbrali najboljše, najbolj zabavne, najbolj nenavadne, najbolj čustvene… sploh naj pesmi.


Pesniški natečaj bo avtorja najboljše pesmi nagradil z ekskurzijo v Milano za 2 osebi, POTOVANJE OKOLI SVETA – EXPO 2015.

Najboljše tri pesmi se bodo v Pesniškem kolesu sreče odvrtele v svet v petek, 15. maja 2015, v Novi Gorici, na otvoritvi Tedna ljubiteljske kulture.

Nagrade v obliki 2 vstopnic za Šentjakobsko gledališče in gledališče GLEJ bo prejelo tudi 5 ocenjevalcev, ki jih bomo izžrebali izmed vseh, ki boste všečkali pesmi. 

Vsebine