ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

71. LETNA PLESNA PREDSTAVA AKADEMSKE FOLKLORNE SKUPINE FRANCE MAROLT

Akademska folklorna skupina France Marolt vabi na 71. letno plesno predstavo Radosti in trpkosti pót, ki bo v nedeljo 19. maja ob 19.00, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]5071 Kb
 

KONCERTNI CIKEL SIMFONIKOV RTV SLOVENIJA

Glasbena matica Ljubljana vabi na koncertni cikel Simfonikov RTV Slovenija  - KROMATIKA 7 -, ki bo 18. 4. 2019 v Ljubljani, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

 

PRIREDITEV VELIKONOČNA ALELUJA

Društvo Blaž Potočnikova čitalnica vabi v ponedeljek, 22. 4. 2019 v Vidovem domu na prireditev Velikonočna Aleluja, ki bo posvečena predstavitvi stare jedi, kateri rečemo tudi kuhani repni olupki. Začne se okrog 9. 30 (po maši ob 8. 30).
 

 

KUD SVOBODA ČRNUČE VABI NA KITARSKI KONCERT

KUD Svoboda Črnuče vabi v sredo, 24. aprila 2019 ob 19.30 na koncert kitarske skupine Ljudmila Rusa in ženske vokalne skupine Medenke. Koncert bo v dvorani kulturnega doma Črnuče, vstop je prost. Vabilo najdete v priponki. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo kitarski orkester.pdf)Vabilo kitarski orkester.pdf[ ]129 Kb
 

KUD SVOBODA ČRNUČE VABI NA PETJE S SRCEM

KUD Svoboda Črnuče vabi  v torek, 23. aprila 2019 ob 10. uri pred market Mercator, kjer bomo vsi skupaj  zapeli nekaj slovenskih pesmi, ki jih vsi poznamo. Intonacijo  nam bosta dala mešani pevski zbor Medis KUD Svoboda Črnuče in otroški pevski zbor Osnovne šole Maksa Pečarja Črnuče, nato pa bomo peli skupaj! Dogodek je tudi promocija mešanega pevskega zbora v okviru Mercatorjeve akcije Radi delamo dobro. Dogodek je del vseslovenske akcije Petje s srci, ki poteka po vsej Sloveniji, nanjo pa so povabljeni vsi ljudje, ki radi pojejo bodisi petje samo poslušajo. Pridite, ni važen posluh, važno je srce!

Priponke:
Prenesi to datoteko (Petje s srcem.pdf)Petje s srcem.pdf[ ]817 Kb