ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

5. FESTIVAL PLESA

Cenjeni ljubitelji plesa, 

Lepo vabljeni na delavnice, posvečene mednarodnemu dnevu plesa (29. aprilu). Vikend, posvečen plesu, različnim plesnim zvrstem, druženju s kolegi in bogatim izkušnjam, ki hranijo našo dušo. Namenjene so otrokom in mladim plesalcem, odraslim ljubiteljem brez plesnega predznanja, kot tudi izkušenim plesalcem, pedagogom, staršem, terapevtom in ljubiteljskim ustvarjalcem.  Za vsakogar se bomo potrudili, da bo od vikenda plesa odnesel maksimalno zadovoljstvo.

Priponke:
Prenesi to datoteko (plesni vikend-01.jpg)plesni vikend-01.jpg[ ]522 Kb
Prenesi to datoteko (plesni vikend-02.jpg)plesni vikend-02.jpg[ ]491 Kb
 

LUTKOVNI MARATON

Lutkovno gledališč EU Ljubljana Zalog bo ob tednu ljubiteljske kulture pripravilo v centru Zalog, 11.5. 2018, ob 18. uri lutkovni maraton, v katerem bodo nastopile štiri nove lutkovne skupine, ki so sodelovale v projektu NAREDIMO SKUPAJ LUTKOVNO PREDSTAVO pod mentorskim vodstvom Jožefa Pernarčiča. Vstopnine ni.

 

16. KOROŠKI KULTURNI DNEVI V LJUBLJANI

Vljudno vabljeni na 16. Koroške kulturne dneve, ki jih Društvo slovensko-avstrijskega prijateljstva v sodelovanju s Klubom koroških Slovencev organizira od 16. do 23. aprila v Ljubljani. Lepo vabljeni tudi na koncert Koroška pesem prek meja, ki bo v ponedeljek, 23. aprila ob 19. uri v Linhartovi dvorani Cank. doma.

 

6. KONCERT SAKRALNEGA ABONMAJA

Spoštovani ljubitelji sakralne glasbe!

Vljudno vas vabimo na 6. koncert Sakralnega abonmaja, na katerem se bodo predstavili mladi študentje Akademije za glasbo v Ljubljani, ki pod vodstvom profesorja Daliborja Miklavčiča skupaj ustvarjajo v različnih vokalno-inštrumentalnih komornih zasedbah, v katerih uporabljajo tudi stara renesančna glasbila. 

 

VEČER MUZIKALOV - PREMIERNI KONCERT PO LITOSTROJ

Vabljeni na večer muzikalov – premierni koncert Pihalnega orkestra Litostroj. Koncert bo v soboto 21. aprila 2018 ob 20. uri v športni dvorani Gimnazije Šentvid v Ljubljani. Mamma Mia, My Fair Lady, Fantom iz opere, Starlight Express, Nesrečniki, Jesus Christ Superstar, Porgy and Bess je zgolj nekaj znanih muzikalov, ki jih bomo izvedli. Naša želja je, da vas v mislih popeljemo na »Broadway«!