ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

ZBOROVSKI KONCERTI V SKLOPU ABONMAJA LJUBLJANSKE LJUBITELJSKE KULTURE

V sklopu abonmaja ljubljanske ljubiteljske kulture bo imel Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani 3 koncerte. Prvi je na vrsti že jutri, v četrtek, 21. februarja ob 19. uri v Kulturnem domu Črnuče (dirigentka Jerica Bukovec). Naslednji koncert bo zbor imel naslednji četrtek, 28. februarja ob 19. uri v Centru Zalog. Teden kasneje, v četrtek, 7. marca ob 19. uri pa bo izvedel koncert v dvorani Ljudskega doma Šentvid. 

 

PREDSTAVA ZA OTROKE »SIRKEC, SIRKEC«

Gledališče Unikat vabi na predstavo za otroke »Sirkec, sirkec«, s katero bo v petek, 22. februarja 2019 ob 18. uri gostoval Teater Cizamo. Predstava bo v dvorani Vižmarje – Brod (Na gmajni 1). Vstopnina je 5 evrov – vstopnice bodo na voljo pol ure pred predstavo. 

 

GLEDALIŠČE GLEJ VABI NA »GLEJ, ŠTUDENTEATER 4.0¨!«

Festival študentskih avtorskih predstav »ŠtudenTeater« je program Gledališča Glej in JSKD, kjer sta na odru lahko tudi študentka in študent, ki se nista odpravila študirat igre, a vseeno obožujeta teater. Potekal bo od 1. do 3. marca 2019 v Gledališču Glej. Vse o vsebini predstav in njihovem razporedu lahko najdete na TEJ POVEZAVI


 

DRUGI KONCERT V SKLOPU CIKLA »FOLK UNION«

Glasbena matica Ljubljana in Grand Hotel Union vabita v sredo, 27. februarja 2019 ob 20.00 v Kavarno Union (Grand Hotel Union) na drugi koncert v sklopu cikla Folk UnionTokrat bo Folk Union zazvenel v intimnejšem zvočnem vzdušju, v goste namreč prihajata zakonca Olga in Anton Donko iz Gornje Bistrice v Prekmurju.

 

KUD RUSALKA VABI NA VEČER POEZIJE

Kulturno - zgodovinsko društvo Rusalka vabi na Večer poezije ob svetovnem dnevu materinščine, ki ga organizira v četrtek, 21. 2. 2019 ob 18. uri v Centru Zalog, Zaloška cesta 267, Ljubljana Zalog.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]1335 Kb