ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

ZAMEJSKI IN ČEZMEJNI DOGODKI

V četrtek, 18.10. ob 11:00 bodo v domu Korotan na Dunaju (Albertgasse 48, 8. okraj) odprli spominsko sobo in razstavo slovenskega slikarja in znamenitega čebelarja Antona Janše.

V četrtek, 18.10. ob 18:00 bo v dvorani knjižnice v Grosupljem nova uprizoritev recitala Prešernovega »Krsta pri Savici« v izvedbi koroških gostov Janka Krištofa in pianista Tonča Feiniga. Ljubljančani, ki ste zamudili predstavo pretekli torek na Viču, se v Grosuplje lahko pripeljete tudi z mestnim avtobusom.

V četrtek, 18.10. ob 18:00 bodo v antikvarijatu knjigarne Libris v Kopru (Repičeva ulica 3) predstavili zbirko kratkih zgodb Primoža Šturmana »Gorica je naša«. Pogovor o zgodbah, ki zajemajo iz stikov med kulturami in jeziki, bo vodila Diana Pungeršič.

 

DRUŠTVO LIKOVNIKOV LJUBLJANA VABI NA ODPRTJE RAZSTAVE SLIK

Društvo likovnikov Ljubljana vabi na odprtje razstave slik ˝Kjer tišina šepeta˝, ki bo v soboto, 6. oktobra 2018 ob 16. uri. Razstava bo potekala od 6. oktobra do 31. decembra 2018, razstavljena pa bodo dela članov Društva likovnikov Ljubljana, iz jesenske enodnevne likovne delavnice.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]560 Kb