ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

BOŽIČNI KONCERT SAKRALNEGA ABONMAJA KD SCHELLENBURG

Kulturno društvo Schellenburg vabi, da se jim v okviru Sakralnega abonmaja pridružite na božičnem koncertu Zbora sv. Nikolaja iz Litije, pod vodstvom Helene Fojkar Zupančič. Koncert bo v sredo, 26. decembra ob 19.30 uri v uršulinski cerkvi Sv. Trojice v Ljubljani. Vstopnine ni, zaželeni so prostovoljni prispevki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.png)Vabilo.png[ ]2824 Kb
 

KUD KLINIČNEGA CENTRA IN MEDICINSKE FAKULTETE VABI NA NOVOLETNI KONCERT IN OTVORITEV LIKOVNE RAZSTAVE

Kulturno umetniško društvo Kliničnega centra in Medicinske fakultete dr. Lojz Kraigher, vabi na novoletni koncert in otvoritev likovne razstave članov društva in sicer v torek, 18.decembra 2018 ob 16.30 v pritličju UKC (Zaloška 7, Ljubljana).V Dolenčevi in Taborjevi galeriji razstavljajo člani LS Leon Koporc in LS Ustvarjalci upodabljajočih umetnosti. Glasbeni program: Godalni kvartet Pro medico, vodja skupine dr.Andrej Gubenšek in MPZ Vox medicorumdirigent prof. Milivoj Šurbek. Vstop je prost.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]985 Kb
 

ODPRTJE RAZSTAVE LIKOVNIH DEL »PODOBA LJUBLJANE«

Vabljeni na odprtje razstave likovnih del »Podoba Ljubljane« , ki je pod pokroviteljstvom župana g. Zorana Jankovića. Odprtje razstave bo v torek, 18. decembra 2018 ob 18.00 uri v Zgodovinskem atriju Mestne hiše Ljubljana, ko bodo podeljena tudi priznanja, diplome in nagrade. Na ogled bo do 10. januarja 2019.


Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]520 Kb
 

TRADICIONALNI BOŽIČNI KONCERT KVARTETA KLARINETOV GODBE LJUBLJANSKIH VETERANOV

Tradicionalni božični koncert Kvarteta klarinetov Godbe ljubljanskih veteranov bo v sredo, 26. decembra 2018 ob 19.45 v Plečnikovi cerkvi sv. Frančiška Asiškega.

 

KRAŠENJE NOVOLETNIH DREVESC Z GODBO LJUBLJANSKIH VETERANOV

Pred gostilno Druga violina na Starem trgu v Ljubljani bo v četrtek, 13. decembra 2018 ob 11. uri v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije, Družbo Slovenski državni gozdovi d. o. o., Zavodom za gluhe in naglušne že tradicionalno krašenje novoletnih jelk. Na tej predpraznični prireditvi poleg uporabnikov Druge violine sodelujejo okoliški vrtci in šole in naključni mimoidoči. Novoletne jelke, olepšane z okraski, ki jih udeleženci sami tudi izdelajo, podarimo domovom za ostarele in sodelujočim posameznikom in skupinam. Za slavnostno vzdušje ob otvoritvi »okraševanja« bo poskrbela Godba ljubljanskih veteranov.