ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

RAZPIS ZA ZBOROVODJO LJUBLJANSKIH MADRIGALISTOV

Mešani komorni zbor Ljubljanski madrigalisti išče novega zborovodjo, ki bi vodenje prevzel z začetkom nove sezone septembra 2018 predvidoma za obdobje štirih let.
Priponke:
Prenesi to datoteko (razpis LM.pdf)razpis LM.pdf[ ]522 Kb
 

VABILO KULTURNIM DRUŠTVOM ZA SODELOVANJE

Organizatorji Ljubljanske vinske poti vabijo k sodelovanju kulturna društva:

 

MNENJE IP - OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV V ZVEZI Z DELOVANJEM DRUŠTEV

Informacijski pooblaščenec RS (v nadaljevanju IP) je pripravil mnenje s področja varstva osebnih podatkov, ki se opredeljuje do obdelave osebnih podatkov v zvezi z delovanjem društev po novi Splošni uredbi o varstvu podatkov (Splošna Uredba (EU) 2016/679), ki se bo pričela uporabljati dne 25. 5. 2018 in bo »nasledila« sedanji Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Nova evropska uredba prinaša pomembne spremembe na področju varstva osebnih podatkov, ki bodo vplivale na vsa društva v Sloveniji (zlasti glede podlag za obdelavo osebnih podatkov v zvezi z delovanjem društev).

 

KAKO SE SOOČITI Z VODENJEM KULTURNIH PROJEKTOV - MEDNARODNA KONFERENCA

Kako se soočiti z vodenjem kulturnih projektov je glavna tema letošnje Amateo konference (10. in 11. maj 2018, Cankarjev dom, Ljubljana), ki jo Evropska mreža za aktivno participacijo v kulturi Amateo organizira že deseto leto zapored. Program konference odgovarja na vprašanja, kako organizirati in voditi  uspešen kulturni dogodek. 

 

KINODVOR V DVORANI CENTRA ZALOG

Mestni kino Kinodvor bo med 8.aprilom in 6.majem ob koncih tedna s filmi gostoval v dvorani novega sodobnega Centra Zalog. V popoldanskih urah bo skrbno izbran Kinobalonov program namenjen družinam in otrokom, medtem ko bodo v večernih urah gledalci izbirali med najbolj aktualnimi filmi raznolikega in kakovostnega programa mestnega kina. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (SZJ Kinodvor v Centru Zalog.doc)SZJ Kinodvor v Centru Zalog.doc[ ]185 Kb