ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

ZBIRANJE PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ ZKD LJUBLJANA V LETU 2021

Spoštovani,

v letu 2021 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že trinajsto leto zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela na območju MOL.

Priponke:
Prenesi to datoteko (PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf)PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL[ ]146 Kb
Prenesi to datoteko (Razpis 2021.pdf)RAZPIS 2021[ ]350 Kb
 

ZAPISNIK 19. SEJE SKUPŠČINE

V prilogi je zapisnik 19. seje skupščine in porocilo o finančnem poslovanju nadzornega odbora.


 

VABILO NA 19. SEJO SKUPŠČINE

Spoštovani,

vljudno vabljeni na 19. sejo skupščine, ki bo v sredo, 30. septembra, ob 17.00, na Krekovem trgu 2 v veliki Partizanski sobi (2. nadstropje).

V prilogah najdete: 1) vabilo z dnevnim redom, 2) zapisnik 18. skupščine, 3) vsebinsko in finančno poročilo delovanja za leto 2019 in 4) opis letošnjih izvedenih in načrtovanih aktivnosti do konca leta.


Na seji bomo poskrbeli za vašo varnost in sledili vsem priporočenim ukrepom.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!


 

AVDICIJA PEVCEV ZA MEŠANI JAZZOVSKI ZBOR BEJAZZY

Mešani pevski zbor BeJazzy iz Ljubljane te vabi, da se prijaviš na avdicijo, ki bo potekala v oktobru 2019, vsak torek zvečer, ob 19. uri pred vajo. BeJazzy je druščina navdušenih ljubiteljev jazzovske a cappella glasbe. V ritmu swinga se pozibavajo že 5. leto. Repertoar je zelo pester, atraktiven, skrbno izbrani dobri aranžmaji ali napisane lastne priredbe. Zagotovo ti bo všeč! Ker so  pesmi podprte z vokalnim ritmom – beatboxom, bo tudi to znanje dobrodošlo. Le pogum - še posebej, če imaš moški glas. Na avdicijo se prijavi na mejl Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na 031 500 028 ali pa kar prideš... 

JAVNI POZIV K ODDAJI PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ JSKD 2019

Samo prijazen opomnik o aktualnem Javnem pozivu k oddaji predlogov za podelitev priznanj JSKD za leto 2019. Vse informacije o razpisu in prijavni dokumentaciji so dosegljive TUKAJ. Rok za oddajo predlogov je sreda, 6. november 2019.