ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

DELAVNICA - KAKO NAPISATI DOBER DOPIS ZA SPONZORSTVO ALI DONACIJO? -

V torek, 4. junija ob 16. uri vas CNVOS vabi na kratko, 3-urno delavnico, na kateri vam bo projektna svetovalka Veronika Vodlan pokazala, kako pripraviti dopis, ki bo potencialnega donatorja ali sponzorja prepričal, da podpre prav vaš projekt. Kakšne so lastnosti dobrega dopisa? Česa v dopisu ne smete napisati? Zakaj vam ne priporočamo, da v dopis zapišete Veseli bomo vsakršne podpore«? Veronika vam bo odgovorila na ta številna druga vprašanja v zvezi s pisanjem prepričljivih in uspešnih dopisov. Prijavite se lahko tukaj. 

 

ODPADE KONCERT GODBE LJUBLJANSKIH VETERANOV V OKVIRU PROJEKTA KONCERT NA LJUBLJANICI

Danes ob 18.00 zaradi slabega vremena odpade Koncert godbe ljubljanskih veteranov v okviru projekta Koncert na Ljubljanici – pihalni orkestri na barki po Ljubljanici od Prulskega do Mesarskega mostu in nazaj.

 

DELAVNICA - KAKO SPREMENITI PREDPIS ALI ZAKON -

28. maja 2019 ob 9h V CNVOS organizirajo delavnico, na kateri boste osvojili veščine pisanja zakonodajnih pobud ter veščine argumentacije in prepričevanja tistih, ki bodo vašo pobudo uresničili. 1. del bo vodil Matej Verbajs, vodja pravne službe CNVOS, ki vas bo naučil: kje in kako dobiti informacije glede priprave nove zakonodaje, kako predpisi sploh nastajajo, kdo vse lahko vpliva na njihovo vsebino in na kateri točki se je najlažje vključiti v ta postopek, kako pripraviti pravilno oblikovan ter prepričljiv predlog spremembe predpisa in kaj vse je treba pri tem upoštevati, da bo ta uspešen. 2. del

 

8. MEDNARODNI LIKOVNI EX-TEMPORE - EKO DRAVA 2019 -

8. likovni ex-tempore EKO DRAVA je del projekta EKO ART MARIBOR, ki ga organizirajo od leta 2000. S projektom ozaveščajo širšo javnost o problematiki ekologije danes. Oddaja del v MB, SG, LJ in KP je možna najkasneje do 30.5.2019, vse o sodelovanju pa si lahko preberete na TEJ POVEZAVI. 

 

SKUPINA LJUBITELJEV VOKALNE GLASBE IŠČE UČITELJA

Osem članska ekipa ljubiteljev vokalne glasbe bi se želela naučiti večglasnega petja in za ta namen išče učitelja. Gre se za ljubiteljsko ekipo pevcev po duši. Za inštrukcije bi bili pripravljeni plačati. V kolikor vas sodelovanje zanima, jim to prosim sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.