ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

IŠČETE VADBENE PROSTORE?

Na Dunajski cesti 56 sta na voljo dve veliki plesni dvorani (50m2 in 70m2) in manjša soba (35m2) v dopoldanskem in popoldanskem času (od 8. do 18. ure), v večernem po dogovoru. Prosto tudi ob vikendih! išite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


 

NATEČAJA ZA SOLISTIČNO PESEM

Glasbena matica Ljubljana razpisuje natečaj za solistično pesem ali ciklus pesmi s spremljavo klavirja za mlade pevske soliste (11 - 15 let).

 

PARTIZANSKI PEVSKI ZBOR VABI PEVCE V SVOJE VRSTE

Partizanski pevski zbor vabi k sodelovanju pevce, ki so jim pri srcu partizanske pesmi in pesmi upora. Morebitni kandidati za nove člane se naj javijo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali se osebno oglasijo ob ponedeljskih nekaj pred 18. uro na Krekovem trgu 2/ll. nadstropje v Ljubljani.

 

ZNANI PREJEMNIKI PRIZNANJ ZKDL

Znani so dobitniki priznanj Zveze kulturnih društev Ljubljana za dosežke in uspehe na področju ljubiteljske kulture v Ljubljani. V razpisanem roku je prispelo 9 predlogov, prejemniki priznanj pa so naslednji:

 

VOŠČILO 2018

VESELE IN TOPLE BOŽIČNE PRAZNIKE TER VELIKO DOBRE KULTURE IN UMETNOSTI V 2018 VAM ŽELI ZVEZA KULTURNIH DRUŠTEV LJUBLJANA.