ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

VABILO NA 19. SEJO SKUPŠČINE

Spoštovani,

vljudno vabljeni na 19. sejo skupščine, ki bo v sredo, 30. septembra, ob 17.00, na Krekovem trgu 2 v veliki Partizanski sobi (2. nadstropje).

V prilogah najdete: 1) vabilo z dnevnim redom, 2) zapisnik 18. skupščine, 3) vsebinsko in finančno poročilo delovanja za leto 2019 in 4) opis letošnjih izvedenih in načrtovanih aktivnosti do konca leta.


Na seji bomo poskrbeli za vašo varnost in sledili vsem priporočenim ukrepom.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!


 

AVDICIJA PEVCEV ZA MEŠANI JAZZOVSKI ZBOR BEJAZZY

Mešani pevski zbor BeJazzy iz Ljubljane te vabi, da se prijaviš na avdicijo, ki bo potekala v oktobru 2019, vsak torek zvečer, ob 19. uri pred vajo. BeJazzy je druščina navdušenih ljubiteljev jazzovske a cappella glasbe. V ritmu swinga se pozibavajo že 5. leto. Repertoar je zelo pester, atraktiven, skrbno izbrani dobri aranžmaji ali napisane lastne priredbe. Zagotovo ti bo všeč! Ker so  pesmi podprte z vokalnim ritmom – beatboxom, bo tudi to znanje dobrodošlo. Le pogum - še posebej, če imaš moški glas. Na avdicijo se prijavi na mejl Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na 031 500 028 ali pa kar prideš... 

JAVNI POZIV K ODDAJI PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ JSKD 2019

Samo prijazen opomnik o aktualnem Javnem pozivu k oddaji predlogov za podelitev priznanj JSKD za leto 2019. Vse informacije o razpisu in prijavni dokumentaciji so dosegljive TUKAJ. Rok za oddajo predlogov je sreda, 6. november 2019.

 

ZBIRANJE PREDLOGOV ZA NAJVEČJI EVROPSKI KONCERTNO-IZOBRAŽEVALNI ZBOROVSKI FESTIVAL EUROPA CANTAT

Dragi pevci, zborovodkinje in zborovodje, skladatelji in skladateljice, glasbeniki, ljubitelji zborovske glasbe ... do vas je zagotovo že prišla informacija, da bo v Ljubljani od 16.-25. julija 2021 največji evropski koncertno-izobraževalni zborovskih festival Europa cantatProgram pripravlja mednarodna glasbena komisija, pri tem pa lahko upošteva tudi želje gostiteljev. Zato je zdaj priložnost, da poveste, kaj bi na festivalu želeli slišati, peti ali spoznati. Rok za oddajo predlogov: 10. oktober 2019. Informacijo o možnostih, ilustrativne video posnetke festivala in kako oddati predloge najdete v priponki. Program ustvarjamo skupaj – brez vaših želja nam bodo program ustvarjali le drugi. Izkoristimo priložnost!

 

ODPRTO POVABILO K ODDAJI PROGRAMSKIH IDEJ ZA LJUBLJANO EVROPSKO PRESTOLNICO KULTURE

Spoštovane skupine in društva vključena v ZKD Ljubljana,

obveščamo vas, da je bilo v petek, 20. 9. 2019, na spletni strani Mestne občine Ljubljana (MOL) objavljeno Odprto povabilo k oddaji programskih idej za Ljubljano Evropsko prestolnico kulture 2025. Verjamemo, da je projekt EPK 2025 odlična priložnost za vse izvajalce kulturnih programov in projektov, ki delujejo na območju MOL, da skupaj pripravimo visokokakovosten kulturni program z močno evropsko razsežnostjo, ki bo izpolnil visoka pričakovanja in standarde Evropske unije ter bo hkrati v ponos Ljubljani in celotni Sloveniji. Pozivamo, da nam posredujete svoje predloge za programske ideje, ki bodo vključene v projekt LJ EPK 2025. Rok za oddajo predlogov je 14. 10. 2019.

Priponke:
Prenesi to datoteko (JSKD.jpg)JSKD.jpg[ ]4 Kb
Prenesi to datoteko (MOL.png)MOL.png[ ]6 Kb