ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Gledališke skupine

GLEDALIŠKA SKUPINA KD ŠENTJAKOB


Naslov:

KD Šentjakob
Šentjakob 43
1231 Ljubljana-Črnuče

Kont. os.:

Anton Vrečar

Telefon:

041 626 076

e-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  

spletna stran:

http://sl-si.facebook.com/pages/Kulturno-Dru%C5%A1tvo-%C5%A0entjakob/115462098478853

 

Kulturno društvo Šentjakob samostojno deluje od leta 1973, kulturne prireditve v Šentjakobu oz. celotni župniji Šentjakob pa so se sicer odvijale tudi že pred tem. Že od ustanovitve društva poteka naša vodilna dejavnost na gledališkem področju, pripravljamo pa tudi lutkovne predstave za otroke, ustvarjalne delavnice za otroke, koncerte, razstave, predavanja, potopisna predavanja, igralne večere in druge kulturne prireditve.

Gledališka skupina v današnji zasedbi deluje od leta 1994. Od takrat smo na oder postavili kar nekaj predstav, večinoma komedij in veseloiger slovenskih in drugih evropskih dramatikov, s katerimi smo veliko igrali tako na domačih kot na gostujočih odrskih deskah po Sloveniji. Poleg tega pa smo sami postavili tudi nekaj predstav za otroke za Dedka Mraza.
 
Vse zainteresirane prav lepo vabimo tako na domače gledališke predstave kot na ostale prireditve KD Šentjakob. Prisrčno pa ste vabljeni tudi vsi, ki bi radi aktivno sodelovali v naši gledališki skupini ali/in pri ostalih društvenih dejavnostih. Zainteresirani pošljite svoje želje na naš elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali po papirnati pošti na naslov: KD Šentjakob, Šentjakob 43, 1231 Ljubljana - Črnuče.

alt